Wilhemina's pleinfeest
Rijen

Welkom op onze website!

Aanmelden openpodium of dauwtrappen? Klik hier!


Programma 2023:

Vrijmarkt
Vanaf 06:00 uur start het opstellen van de vrijmarkt. Je kunt je vanaf dan melden bij de organisatie op het Wilhelminaplein en je hoeft je dus niet van te voren aan te melden. Iedereen is welkom en kan gratis op aanwijzing van de organisatie hun spulletjes uitstallen voor de verkoop. Eindtijd +/- 12:00 uur.

Dauwtrappen
Vanaf 07:00 uur start het dauwtrappen, aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website. We zullen dus tussen 06:30 en 07:00 verzamelen op het Wilhelminaplein.
De wandeling is ongeveer 7 kilometer door en rond Rijen samen met Frans Seelen. Het inschrijfgeld is €2,50 en hier ontvang je na afloop van de wandeling een heerlijk kopje koffie met een oranje Jumbo bol voor. Dit betaal je ter plekke contant.

Versierde fietsparade
De versierde fietsparade zal om 10:00 uur vertrekken vanaf het Wilhelminaplein. We zullen vanaf 10:00 uur verzamelen op het Wilhelminaplein. Versier je fiets dus in de rood, wit, blauw en oranje kleuren.
Het deelnemen van de fietsparade is gratis maar graag wel even aanmelden. Alle deelnemers krijgen aan het einde een presentje/aandenken aan deze dag. Uiteraard worden er weer leuke foto’s gemaakt van alle versierde fietsen.

 Route
Vanaf het Wilhelminaplein vertrekt de fietsroute richting de Wilhelminastraat, rechtsaf naar het Rubenspark en over de ventweg aldaar naar de Ruysdaelsstraat. Linksaf naar de rotonde in de Rembrandlaan en bij de rotonde rechtsaf en gelijk rechtsaf de Mangrovelaan in. Terug langs de achterzijde van het winkelcentrum richting de Pastoor Gillisstraat rechtsaf, vervolgens rechtsaf de hoofdstraat in terug richting het Wilhelminaplein.
Oud Hollandse Spelen / Diverse kinderactiviteiten
Er zullen in en rondom het winkelcentrum diverse activiteiten plaats vinden voor de kinderen, denk aan; springkussens, oud Hollandse spelen, knutselen en kleuren, enz.

Open podium
Vanaf 11:00 uur start het open podium, hier zullen verschillende talenten en verenigingen op komen treden. Ook zal er een modeshow namens Shoeby plaats vinden.
Lijkt jou dit ook wat? Je kunt je nog aanmelden voor het open podium via het inschrijfformulier op de website.

Overige
Het plein zal uiteraard voorzien zijn van uitgebreide terrassen, een buitenbar, extra toiletten, food en springkussens. Vanaf 14:00 uur zal onze huis dj Dave Govers leuke bekende Hollandse muziek draaien. En er zullen ook lokale artiesten op treden.
De hele dag staat in het Hollandse thema met een gezellig Nederlands repertoire!

Aanmelden? KLIK HIER